zdravie slovenského národa závisí od jedla

person Vytvoril: Admin Komorka list Kategória: Sub Category 1 Vytvorené: comment Komentár: 0

Zdravie Slovákov závisí od jedla

Zdravie národa závisí aj od jedla, ktoré konzumuje. Každé jedlo môže aj liečiť aj škodiť. Práve preto musíme byť poslednej dobe obozretnejší pri výbere všetkých surovín, ktoré plánujeme použiť pri výrobe svojich pokrmov. Počnúc každodennými raňajkami, desiatou, obedom po olovrant a večeru by sme si mali uvedomiť význam každého jedného kúska jedla, ktoré sa rozhodneme skonzumovať.

Už naše staré a prastaré mami vedeli, že skutočne zdravé potraviny by mali byť čerstvé. Nejeden odborník a aj každý človek by mal považovať za čerstvú potravinu len potravinu vyrobenú alebo dopestovanú na Slovensku. Hovoríme o potravinách, ktoré neprešli pol sveta, aby sa mohli zabaliť alebo nebodaj prebaliť na Slovensku a tváriť sa, že sú „ PRAVÉ SLOVENSKÉ“.

Samozrejme nie každý z nás môže mať za svojim domom záhradku, v ktorej si dopestuje zeleninu a ovocie pre svoju spotrebu. Nie každého by aj bavilo prísť z práce domov a bežať na svoju chalupu a záhradku po dve mrkvy do polievky, ale podľa nás by mal mať úplne každý človek na výber, či si vyberie mrkvu vypestovanú na juhu Slovenska, alebo si kúpi mrkvu, ktorá už precestovala viac štátov ako samotný konzument. Našim cieľom nie je poukazovať na tieto nedostatky na slovenskom trhu ale hlavne naučiť Slovákov podporiť hlavne Slovenských farmárov, pestovateľov, chovateľov, ktorí to v dnešnej uponáhľanej dobe naozaj nemajú vôbec ľahké.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihlásenie alebo Reset hesla